Kam směřuje ateismus?

Diskusia o všetkom ostatnom.
Neregistrovaný

Re: Kam směřuje ateismus?

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Len hlupák alebo ignorant môže objavovať súčasné smerovanie Izraela. Samozrejme nie všetci obyvatelia Izraela súhlasia s ich politikou. Reči o božích zasľúbeniach sú prázdne floskuly. V mene boha sa vraždili národy od nepamäti.

Neregistrovaný

Len hlupák alebo ignorant môže objavovať súčasné smerovanie Izraela. Samozrejme nie všetci obyvatelia Izraela súhlasia s ich politikou. Reči o božích zasľúbeniach sú prázdne floskuly. V mene boha sa vraždili národy od nepamäti.

Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Neregistrovaný napísal: Včera, 14:58 podle ovoce bych tipnul já

Dobrý strom nemůže nést špatné ovoce.
Ale tvoje ovoce mi smrdí.

Neboj Duch dává všem stačí si poprosit;-)

(teda pokud nevěříš že je to předurčeno)
Je to iba tvoj pohľad na to čo píšem a tvoja chuť. No podstatný je Boží pohľad a teda ktoré ovocie chutná Bohu. Nech to teda posúdi Boh, z akého semena vyrástol strom v mojom srdci.

Niekomu to, čo píšem smrdí a niekomu nie. No ja píšem v Duchu Písma. Potom je na zamyslenie, prečo to niekomu smrdí.

Božie vyvolenie- zostatok vždy dosiahlo cieľ - spasenie a terajšie priebežné štepenie do dobrej olivy, ktorá je vyživovaná koreňom – Kristom, je iba podľa vyvolenia milosti, teda iba vykúpených v Kristu. Všetky vetvy olivy tvoria duchovný Izrael – Boží ľud – cirkev Ježiša Krista. Korunu dobrej olivy tvoria prirodzené vetvy z domu Izraela – podľa vyvolenia milosti a aj tie, ktoré budú znova vštepení v Kristu a to spolu s tými, ktorí sú vštepení v Kristu z planej olivy – z pohanov. No všetci tí, ktorí tvoria korunu dobrej olivy sú iba podľa vyvolenia Božej milosti a o nich vie jedine Boh. Dosiahli cieľ a zvíťazili v Kristu, lebo Kristus je víťazom.

Je vyvolený národ - telesný Izrael a je aj duchovný Izrael, ktorý tvoria tí, ktorí sú podľa vyvolenia milosti. Súčasťou duchovného Izraela sú aj tí, ktorí sú podľa vyvolenia milosti z pohanov. Telesný Izrael vidíme, ako vidíme aj kresťanské cirkvi, ako cirkevné inštitúcie. No duchovný Izrael – cirkev Ježiša Krista, ktorú tvoria iba tí, ktorí sú podľa vyvolenia milosti a sú zapečatení Svätým Duchom zasľúbenia, tak tých všetkých ako celok vidí jedine Boh. Na konci, pri druhom príchode Ježiša Krista sa ukážu, ako nevesta svojmu ženíchovi, čistá a bez poškvrny. Prečo čistá a bez poškvrny? Lebo ju budú tvoriť iba tí, ktorí oprali a zbielili svoje rúcha v krvi Baránkovej, teda iba tí, ktorí sú zapečatení Svätým Duchom zasľúbenia a to podľa vyvolenia milosti.

Rim11, 5 Takto tedy stalo sa, že i v terajšom čase je zostatok podľa vyvolenia milosti
Rim 11,7 Tak čo tedy? To, čo snažne hľadá Izrael, toho nedosiahol, ale vyvolenie dosiahlo, a ostatní sú zatvrdení.

Host

Neprečítaný príspevok od používateľa Host »

Viktorrealita napísal: Včera, 14:36
Host napísal: Včera, 14:24 Veľa spomínaš slovo oživujúci duch. Ale prišiel som na to prečo teba ešte neoživil. Ty si ešte na ceste a teraz by si to aj tak nepochopil preto ťa duch necháva vyzrieť.
Oživujúci Duch, je Boh.

Môžeš mi oznámiť, z akej svojej výsostnej a vyzretej pozície ma posudzuješ?
Nikdy by ma ani len nenapadlo posudzovať z vysostnej pozície. To že sme všetci na ceste je úplne jasné.

Neregistrovaný

Neregistrovaný napísal: Dnes, 06:54 Len hlupák alebo ignorant môže objavovať súčasné smerovanie Izraela. Samozrejme nie všetci obyvatelia Izraela súhlasia s ich politikou. Reči o božích zasľúbeniach sú prázdne floskuly. V mene boha sa vraždili národy od nepamäti.
Oprava: ... obhajovať....

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní