Kam směřuje ateismus?

Diskusia o všetkom ostatnom.
Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Re: Kam směřuje ateismus?

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Neregistrovaný napísal: Včera, 13:47 Lenže mňa veľmi fascinujú ľudia ktorí niečomu uveria a potom sa to snažia predať ďalej.
To nie je len niečo, ale ide o večný život

V evanjeliu Ježiša Krista, je ponuka večného života v spoločenstve s Bohom a je to darom od Boha. Stačí ho len prijať vierou. Kto by sa nepodelil s tou najradostnejšou správou od Boha, akú kedy človek počul a to s ostatnými, že.

Ak by si vyhral milión, tak by si v momente to povedal manželke, že. No a čo je milión € v porovnaní s večným životom v spoločenstve s milovaným Bohom.

Host

Re: Kam směřuje ateismus?

Neprečítaný príspevok od používateľa Host »

Viktorrealita napísal: Včera, 14:06
Neregistrovaný napísal: Včera, 13:47 Lenže mňa veľmi fascinujú ľudia ktorí niečomu uveria a potom sa to snažia predať ďalej.
To nie je len niečo, ale ide o večný život

V evanjeliu Ježiša Krista, je ponuka večného života v spoločenstve s Bohom a je to darom od Boha. Stačí ho len prijať vierou. Kto by sa nepodelil s tou najradostnejšou správou od Boha, akú kedy človek počul a to s ostatnými, že.

Ak by si vyhral milión, tak by si v momente to povedal manželke, že. No a čo je milión € v porovnaní s večným životom v spoločenstve s milovaným Bohom.
Mňa zaujímajú všetci čo niečomu uveria, nielen kresťania.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní