Zákaz kázania pre Jána Muráňa
Zákaz kázania pre Jána Muráňa
Dostal som depešu z ústredia že kazateľ Ján Muráň má zákaz činnosti pretože mal pletky so ženami. Divím sa, je to starý chlap, vdovec, a vymýšľa ako puberťák. Nemôžem to prekusnúť.
Re: Zákaz kázania pre Jána Muráňa
Já se zase divím, že se z ústředí posílají depeše a že tam máš spojení-inu, jsme malá rodina.Dostal som depešu z ústredia že kazateľ Ján Muráň má zákaz činnosti pretože mal pletky so ženami. Divím sa, je to starý chlap, vdovec, a vymýšľa ako puberťák. Nemôžem to prekusnúť.
Pokud je chlap sám a ještě je schopný, tak přirozeně touží po ženách a těch, které jsou samy taky není málo.
Co znamená "zákaz činnosti"? Zákaz činnosti pletek se ženami? Zákaz činnosti kazatele? Je už důchodce, může mu to být jedno, kdysi byl předseda sdružení.Zákaz kázat? O tom rozhoduje sbor, je přece někde členem, už zřejmě není zaměstnanec církve.
Překousnout se to snad dá, snad přijde další depeše a vyjasní se to.

Žumpa to je. Systémová. To len časť z toho smradu vo vnútri, si aj tu členovia ventilujú von, ako ventilačnou šachtou 

Jedno ale Member nikdy nepochopím. Prečo tam v sobotu idú keď vedia že je tam smrad ? Prečo ide niekto dobrovoľne v sobotu a ešte sa aj pekne vyoblieka, vyleští auto, aby sa následne ponoril do žumpy. (baptize
)

To sa tu zase zisli vsetci pokrytci, asexuali , homosexuali a skaredi zavistlivci )))
Vratme sa radsej Pismu a tesme sa spolu s nim :
6 Tvoja hlava je na tebe ako Karmel a vrkoče tvojej hlavy ako purpur. Kráľ je uväznený v tvojich kučerách. 7 Aká si krásna, aká ľúbezná, láska, pri rozkošiach. 8 Vzrastom sa podobáš palme a ňadrami hroznovým strapcom. 9 Povedal som: Vyleziem na palmu, chytím sa jej konárov. Nech sú tvoje ňadrá ako hroznové strapce a vôňa tvojho dychu ako voňavé jablká.
Vratme sa radsej Pismu a tesme sa spolu s nim :
6 Tvoja hlava je na tebe ako Karmel a vrkoče tvojej hlavy ako purpur. Kráľ je uväznený v tvojich kučerách. 7 Aká si krásna, aká ľúbezná, láska, pri rozkošiach. 8 Vzrastom sa podobáš palme a ňadrami hroznovým strapcom. 9 Povedal som: Vyleziem na palmu, chytím sa jej konárov. Nech sú tvoje ňadrá ako hroznové strapce a vôňa tvojho dychu ako voňavé jablká.
Uvedomujem si že riešenie neni jednoduché. Ak to mužovi stále funguje aj v takomto veku, a je vdovec, tak by cirkev nemala zasahovať. Na druhej strane cirkev je na to aby tie hodnoty strážila.
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jen mudrování.....
Větší somarinu jsem už dlouho nečetl. Ak tomu nerozumíš a jsi mlaďoch, uděláš lepší, když nebudeš takovéto vlákna zakládat. Už vůbec v rubrice články. Nevíš a píšeš, nerozumíš a rozsuzuješ. Pokud nevíš co je to článek, bylo by dobré zamyslet se nad tím, jaká je tvá pohnutka otevírat takové téma.<meta> napísal: ↑03 Jan 2018, 11:28 Uvedomujem si že riešenie neni jednoduché. Ak to mužovi stále funguje aj v takomto veku, a je vdovec, tak by cirkev nemala zasahovať. Na druhej strane cirkev je na to aby tie hodnoty strážila.
Nie, to som napisal Tebe ako tip na dobru literaturu. Vztah muza a zeny nielen ze je normalny, ale sa da o nom aj krasne pisat a citat.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 26 neregistrovaných