A co s tymto ?

Diskusia o všetkom ostatnom.
nahodny_okoloiduci

A co s tymto ?

Neprečítaný príspevok od používateľa nahodny_okoloiduci »

Dobrý deň

odkiaľ majú administrátori tohoto fóra súkromné mailové adresy (sympatizantov a členov CASD) , na ktoré odosielajú nevyžiadané príspevky ??? (patrí k nim aj moja mailová adresa ! )

šaňo

Re: A co s tymto ?

Neprečítaný príspevok od používateľa šaňo »

Plačeš na nesprávnom hrobe.

nahodny_okoloiduci

A kde mám plakať ?

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

nahodny_okoloiduci napísal: 04 Mar 2018, 11:54 A kde mám plakať ?
Co se týká internetu, tak už zůstanu do konce života pozadu. Přesto jsem se postupně dověděl, že nevyžádaná pošta se může dát do "spamu". No a je to z části vyřešeno.
Problém je však trvalý a je v tom, že se začnete pohybovat světem internetu, váš email může být zachytitelný. V CASD není až takový problém získat nějaké množství emailů-adresátů našich členů.
Tak to znamená, že nevyžádanou poštu můžete nově odmítat. .

Tomáš Plechatýý

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatýý »

nahodny_okoloiduci napísal:A kde mám plakať ?
Tak předně u každého člověka, který posílal někdy v minulosti hromadný email a tvou adresu vybral jako kopii a nikoliv skrytou kopii.

Potom každý z dané skupiny (např. 30 lidí) vidí všechny ostatní emailové adresy lidí v kopii.
Nikdo už Ti nezaručí, že někdo z těchto lidí někdy nepoužije celou tu sumu (30emailů) na šíření nějaké ,,úžasné/šokující" a ,,zaručeně pravdivé" informace nebo výzvy k řetězovému emailu, ti další do přepošlou, takže tam zůstanou i předchozí příjemci v kopiích. A koule emailových adres se nabaluje a roste.

Osobně mám zažito z doby svého členství v CASD , že tajemnice mého sboru takto rozesílala rozpisy a oznámení bez skrytých kopií a tím všem ostatním zveřejnila mou emailovou adresu a mně zase tu jejich ačkoliv jsem o to nestál.

Takže předně bych plakal u těchto lidí, ale možná ještě dřív sám u sebe, protože na začátku jsem to vždycky já sám, kdo někomu sdělím svou emailovou adresu. A pokud jí dávám lidem, kteří ji zneužijí a zveřejňují, tak si za to mohu sám.

Tak jako se nesvěřují osobní věci, lidem, kteří drbou. Samozřejmě, že zveřejnění od nich je jejich chyba, ale rozumný člověk si dá pozor předem.

Další méně pravděpodobné možnosti jsou že využívají placené služby nějaké firmy, která obchoduje s informacemi (emailovými adresami) k různým komerčním sdělením. Takových mi žel také chodí spousty. také nevím kde vzali mou adresu, když jsem jim jí nedal a také s tím nic neudělám. Ale to je málo pravděpodobné, protože jak by externí firma zaručila adresy zrovna členů a sympatizantů CASD.

Ale pokud jsi chtěl získat odpověď a ne jen soucit a ulevení si, tak je lepší se ptát přímo admina, než tu o tom zakládat vlákno.

nahodny_okoloiduci

Ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď. Odporučím ostatným (sympatizantom a členom CASD), aby maily z tohoto fóra označili ako SPAM.
A čo ma viedlo k napísaniu príspevku ? Zachytil som tu nejakú komunikáciu o tom ako sa dve osoby z vedenia CASD pokúšali zistiť kto stojí za týmto fórom. Samozrejme, že sa im to nepodarilo, čo komentovali dotyční na fóre ako ,,malé,, víťazstvo tímu, ktorí stojí za týmto fórom.

Ja nemám nič proti vyjadrovaniu svojich názorov ani proti tomuto fóru (veď je demokracia). Nejde mi, ale celkom do hlavy ako môžem odsudzovať niekoho za niečo a sám robiť to isté. Teda vlastne viem :) Odsudzujem na druhom to, čo sám robím. Myslím tým to, že niekto ponúkne adminom súkromné maily sympatizantov a členov CASD, aby šírili medzi ľuďmi obsah tohoto fóra.

Celkom by som privítal, keby administrátori tohoto fóra občas poslali aj niečo povzbudivé, pozitívne, inšpirujúce nie len KRITIKU, POSUDZOVANIE POHNÚTOK, OHOVÁRANIE, POLOPRAVDY a DEZINFORMÁCIE. Asi preto, sú anonymní a v utajení :)

nahodny_okoloiduci

Dobrý deň

Toto fórum len potvrdzuje v praxi nečestné jednanie nás ľudí, že najlepšie sa nám vyjadrujú názory na druhých po za ich chrbát a s tretími osobami. Biblia takéto chovanie nazýva ,,NEPOVIEŠ NA SVOJHO BLÍŽNEHO FALOŠNÉHO SVEDECTVA,, . Bolo to nedávno v úlohách sobotnej školy. Šírenie akýchkoľvek informácií o tom druhom, zámerne bez jeho vedomia, na jeho úkor je HRIECH.

Členské zhromaždenia v zboroch CASD bujujú s účasťou členov, kde je pôda a priestor vyjadriť čestne a otvorene svoj názor, ale tu sa to hemží odborníkmi na všetko možné otázky. Smutné !!!

nahodny_okoloiduci

Dobrý deň

Toto fórum len potvrdzuje v praxi nečestné jednanie nás ľudí, že najlepšie sa nám vyjadrujú názory na druhých po za ich chrbát a s tretími osobami. Biblia takéto chovanie nazýva ,,NEPOVIEŠ NA SVOJHO BLÍŽNEHO FALOŠNÉHO SVEDECTVA,, . Bolo to nedávno v úlohách sobotnej školy. Šírenie akýchkoľvek informácií o tom druhom, zámerne bez jeho vedomia, na jeho úkor je HRIECH.

Členské zhromaždenia v zboroch CASD bojujú s účasťou členov, kde je pôda a priestor vyjadriť čestne a otvorene svoj názor, ale tu sa to hemží odborníkmi na všetko možné otázky. Smutné !!!

Dušan Seberíni
Dátum registrácie: 18 Apr 2016, 22:35
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Dušan Seberíni »

Náhodný_okoloidúci píše:
Celkom by som privítal, keby administrátori tohoto fóra občas poslali aj niečo povzbudivé, pozitívne, inšpirujúce nie len KRITIKU, POSUDZOVANIE POHNÚTOK, OHOVÁRANIE, POLOPRAVDY a DEZINFORMÁCIE. Asi preto, sú anonymní a v utajení ...
Ale prečo si v utajení ty?
Keby si sa volal Mišo Paradajka a podpisoval sa Mišo Paradajka, tak by som ti napísal, že síce trepeš, ale časom sa to určite zlepší. Keďže však kritizuješ „v utajení“ tých, ktorí pracujú v utajení, aby mohli aj naďalej pracovať, nuž hm...

A chápeš vôbec, aký nick si si nahodil? Lebo v NZ je len raz spomínané slovo „náhoda“ a to bol práve „náhodný okoloidúci“. Vyšiel odnikiaľ a zmizol ktoviekam:
A náhodou išiel tiež dolu jakýsi kňaz, tou istou cestou, a keď ho zazrel, obišiel druhou stranou. {Lk 10:31}

A ešte čosi.
Náhodný_okoloidúci píše:
Dobrý deň
odkiaľ majú administrátori tohoto fóra súkromné mailové adresy (sympatizantov a členov CASD) , na ktoré odosielajú nevyžiadané príspevky ??? (patrí k nim aj moja mailová adresa ! )
Som presvedčený, že admin by ti neposlal žiaden „nevyžiadaný príspevok“, keby vedel, že ty si ten utajený „náhodný_okoloidúci“. Možno, že sedíš v zhromku dve lavice pred adminom ...

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných